Coronavirus

Hoe gaan we bij Schoenweb.nl met het coronavirus om?

Bij Schoenweb.nl houden we de ontwikkelingen rond het coronavirus scherp in de gaten. Waar nodig zullen wij maatregelen treffen voor onze klanten en medewerkers. Gezondheid en veiligheid staan hierin voorop.
Wij volgen hierbij de algemene richtlijnen vanuit het RIVM en zullen de nodige voorbereidingen treffen zodat wij onze diensten kunnen continueren. 

Wat betekent dit voor jouw bestelling op Schoenweb.nl?

Voor nu verandert er niets aan jouw bestelling. De medewerkers van Schoenweb.nl zorgen ervoor dat jouw bestelling op tijd en netjes ingepakt de deur uitgaat. Aangezien het coronavirus niet kan worden overgedragen via post of pakketten, wordt ook de bezorging van post en pakketten via PostNL zoals gebruikelijk voortgezet. De PostNL chauffeur tekenen voor ontvangst na jouw toestemming.

Bereikbaarheid klantenservice

Onze klantenservice blijft telefonisch bereikbaar op 0595-431204 op de volgende openingstijden:

Maandag  t/m vrijdag - 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag - 09.00 - 17.00 uur
Zondag - 12.00 - 17.00 uur

E-mailen kan naar info@schoenweb.nl We streven naar antwoord binnen één werkdag.

Andere veelgestelde vragen:

Mijn PostNL-punt is gesloten. Waar haal ik nu mijn pakket op?

Raadpleeg de Track & Trace informatie die je van ons ontvangen hebt. Kom je er niet uit, bel dan met onze klantenservice. Zij zullen het voor je nakijken en eventueel contact opnemen met PostNL.

Ik ben in quarantaine, kan iemand anders mijn pakket ophalen?

Het is mogelijk om het door iemand anders te laten ophalen. De persoon die jouw pakket ophaalt, moet een geldig legitimatiebewijs meenemen (geen kopie) en de Track & Trace-code en jouw adres kunnen opgeven.

Meer informatie

Mocht de situatie rondom het virus veranderen, dan passen we de informatie op deze pagina aan. Voor specifieke vragen verwijzen wij je graag naar de website van het RIVM.                

Onze website maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Klik hier om onze privacy verklaring te lezen.