Over Schoenweb.nl

De multi-brand webshop voor dames en heren

Bij Schoenweb.nl vind je merken als Floris van Bommel, Tamaris, Roberto d'Angelo, Wolky, Durea, Xsensible, Lowa, Vans en Nike Je shopt deze topmerken in onze fysieke in Uithuizen of op onze webshop Schoenweb.nl.

Aangenaam, Schoenweb.nl / Dijkhuis Schoenen

Schoenweb.nl is gestart als onderdeel van Dijkhuis Schoenen. De fysieke winkel werd generaties eerder in 1918 opgericht, de webshop werd geopend in 2006. De combinatie van een winkel en de webshop was echt een prima zet. Schoenweb.nl kon op deze manier extra merken aan het assortiment toevoegen en doet dat nog steeds. Het winkelpand met magazijn is gevestigd aan de Hoofdstraat Oost in het Groningse dorp Uithuizen.

Modebewuste klanten

De klanten van Schoenweb.nl zijn heel verschillend door de mix van unieke van merken. De jeugd haalt het liefst items van de merken Nike, Vans, New Balance en Fila. De modebewuste man kiest vaak liever een mooie sneaker of geklede schoen van Floris van Bommel, Melik of H32. Regelmatig hebben we hier bijpassende riemen bij. Dames kunnen kiezen uit het ruime aanbod topmerken, zoals Gabor, Tamaris, Durea, Wolky of Xsensible, vaak voorzien van een uitneembaar voetbed.

Merken bij Schoenweb.nl

We zijn bij Schoenweb.nl trots op de merken die we verkopen. Een aantal van onze merken liggen al tientallen jaren bij Dijkhuis Schoenen in de winkel en verkopen we met heel veel trots nog steeds! Merken als van Bommel en Durea zijn merken die je al jarenlang bij Dijkhuis Schoenen in de winkel kan kopen. Inmiddels hebben we de merkenselectie flink uitgebreid met nog meer mooie merken, zoals Shabbies Amsterdam, Gabor en Australian Footwear. Een collectie waar we trots op zijn! Ook voor wandelschoenen kan je bij ons prima slagen met topmerken als Lowa, Meindl, Hanwag, Salomon en Grisport.

Gemakkelijk bestellen

Ben je niet in de gelegenheid onze winkel in Uithuizen te bezoeken? De items van jouw favoriete merken bestel je ook online! Op onze webshop vind je de nieuwste collecties. Shoppen op Schoenweb.nl is heel eenvoudig.
- Op werkdagen voor 16:00 besteld, is dezelfde dag verzonden.
- Gratis verzending voor alle pakketten in Nederland.
- Gratis retourneren naar ons antwoordnummer.
- Betaal gemakkelijk en veilig met iDeal.

Onze website maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Klik hier om onze privacy verklaring te lezen.