FAQ

Hoe snel kan ik mijn bestelling in huis hebben?

Als u op werkdagen voor 16:00 uur besteld en betaald, wordt uw bestelling normaal gesproken de volgende werkdag bij u afgeleverd.

Wat betaal ik aan verzendkosten?

Voor bestellingen die binnen Nederland verstuurd worden, berekenen wij geen verzendkosten. Voor het verzenden van een bestelling naar het buitenland, hanteren wij de op dat moment geldende tarieven van PostNL.

Mag ik een artikel ruilen?

Ja, ruilen kan binnen 14 dagen na ontvangst. Uw retourzending kunt u gratis  aan ons terug te sturen: Schoenweb.nl Antwoordnummer 99804, 9980 ZA, Uithuizen. Na ontvangst van uw retourzending boeken wij de verzendkosten terug op uw rekening. Wij nemen 1-malig de verzendkosten voor rekening voor het opnieuw opsturen van het geruilde artikel. Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan het ruilen, lees deze in onze voorwaarden.

Mag ik een artikel retourneren?

Ja, retourneren mag binnen 14 dagen na ontvangst. U kunt uw bestelling gratis retour zenden aan: Schoenweb.nl Antwoordnummer 99804, 9980 ZA, Uithuizen. 
De verpakking moet echter in dezelfde staat zijn, zoals u deze heeft ontvangen van ons. Er mag geen plakband en/of tape op de doos zelf worden aangebracht. Mocht dit wel het geval zijn, dan zijn wij genoodzaakt op de retourzending te weigeren.

Hoe kan ik betalen?

Betaling dient te geschieden via iDEAL of per vooruitbetaling d.m.v. overschrijving of internetbankieren.

Is iDEAL echt veilig?

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internetbankieren. Voor een demo of meer informatie zie www.ideal.nl.

Waar kan ik terecht voor overige vragen, extra info of klachten?

U kunt altijd een mailtje sturen naar info@schoenweb.nl en wij zullen er zorg voor dragen dat u zo spoedig mogelijk een reactie van ons ontvangt. U mag ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer  0595 43 12 04.

Wat gebeurd er met mijn persoonlijke gegevens?

Uw adres en e-mail gegevens worden opgenomen in het Schoenweb.nl klantenbestand. Heeft u hier bezwaar tegen, laat ons dat even weten per e-mail. Schoenweb.nl zal nimmer haar klantenbestand of deelgegevens aan derden verstrekken.

Onze website maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Klik hier om onze privacy verklaring te lezen.